Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

VI.ročník soutěže pro děti a mládež "Moje soukromí! Nekoukat, nešťourat!"

Úřad pro ochranu osobních údajů vyhlašuje VI.ročník soutěže pro děti a mládež Moje soukromí! Nekoukat, nešťourat!"

Děti do 18 let mohou napsat povídku, úvahu, filmovou povídku, scénář nebo mohou také příběh, který si vymyslí, sehrát, natočit na video, popřípadě ztvárnit v podobě komiksu - na téma co se děje s informacemi uveřejněnými na internetu. Začátek tématu ke zpracování naleznete zde v příloze.

Práce je možné zaslat do 15.4. 2012 Romanu Giebischovi, Národní knihovna ČR, Klementinum 190, 110 00 Praha 1 (obálku označit heslem "Soukromí") nebo e-mailem (soubory do velikosti 3 MB): roman.giebisch@nkp.cz . Nezapomeňte uvést jméno, adresu a věk.

Aktuální informace o soutěži budou průběžně k dispozici na webových stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů: www.uoou.cz v rubrice Pro mládež.

Autor nejlepšího zpracování bude pozván na Mezinárodní festival filmů pro děti a mládež ve Zlíně.

Propozice k soutěži naleznete v dokumentu http://www.cernilov.eu/attachments/698_Vyhl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD%202012.doc

Zdroj: Knihovna Černilov
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“