Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Inspirujte druhé k ochraně vody

Soutěž OSN pro grafické designéry: www.dropbydrop.eu

"Inspirujte druhé k ochraně vody"

Voda je nejdůležitějším zdrojem života. My, kteří jí máme dostatek, ji vnímáme jako samozřejmost. Nemusí to ale platit vždycky. Vodu musíme chránit. Změna začíná u každého z nás. Kapku po kapce.

Organizace spojených národů v Evropě vyhlásila kreativní soutěž v tvorbě grafických inzerátů pro tištěná média nebo web, jež upozorňují na vzácnost vody a inspirují ostatní k její ochraně. Soutěž je určena nejen pro mladé a nejen profesionály grafického designu.

Práce lze přihlásit prostřednictvím webové stránky www.dropbydrop.eu do půlnoci 29. února 2012. Vítězové budou vyhlášeni dne 5. června 2012 u příležitosti Světového dne životního prostředí.

Zdroj: UNICEF
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“