Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Tylova léta

Netradiční hudební festival, který se v centru Hradce Králové koná již pravidelně vždy v úvodu školního roku, slaví letos malé jubileum. Pořadatelé představili program 5. ročníku, ve kterém vyslyšeli přání diváků.

Letošní ročník festivalu Tylova léta se uskuteční v pátek 16. září 2011 a to tradičně v areálu Gymnázia J. K. Tyla. Organizační tým se při sestavování programu nechal inspirovat svými fanoušky. Jejich slovo bylo díky internetové komunikaci velmi výrazné. Festival zahájí jediní zástupci královéhradeckých kapel The Coolers, jako další se představí skupina Imodium, na jejíž loňské avizované vystoupení bohužel nedošlo. Dalšími hosty “Tylovek” budou česko-americká formace Airfare, světem protřelá kapela Sunshine a vůbec poprvé se na festivalu představí i pardubická Vypsaná Fixa, která patří mezi návštěvníky festivalu k těm nejvytouženějším českým kapelám.

Předprodej vstupenek probíhá v obchodním domě CMI Plaza v Kladské ulici v Hradci Králové na Slezském Předměstí. Vstupenky bude možné pořídit nejprve v limitované edici za 130 Kč a po jejím vyprodání za 150 Kč.

Festival Tylova léta se uskutečnil poprvé v roce 2007 jako malý koncert několika kapel u příležitosti 80. výročí otevření budovy Gymnázia J. K. Tyla. Postupně se během pěti let rozrostl a stal se významným hudebním setkáním studentů, učitelů i královéhradecké veřejnosti.

(Martin Sedláček, Magistrát města Hradec Králové

Veškeré informace naleznete na stránkách festivalu www.tylovaleta.cz

Zdroj: Město Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“