Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Šance pro talent v kraji

(Nejen) mladí odvážlivci, kteří se nestydí za to, co umí, mohou zkusit štěstí v talentové soutěži.

Soutěž Šance pro talent není omezena věkem, bydlištěm ani uměleckým žánrem. Talentovaní umělci se mohou hlásit v každém věku. Omezení se netýká ani samotného vystoupení, mohou se představit zpěváci, tanečníci a to jak jednotlivci, tak skupiny, dále artisté, iluzionisté, sportovní free stylové formace, mažoretky, fitness vystoupení. Hlavní je, aby dokázali oslovit publikum a odbornou porotu.

Veškeré informace naleznete na webu www.sanceprotalent.cz. Jsou zde termíny a místa konání, ale i on–line přihláška, kterou stačí vyplnit a v elektronické podobě odeslat. Poslední možností je pak registrace v den konání akce ve 12 hodin u produkce.

Šance pro talent se ve Východních čechách uskuteční v termínech:
27. 7. Pardubice
28. 7. Chrudim
9. 8. Hradec Králové
11. 8. Svitavy.

Zdroj: Hradecký deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“