Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Kurz tkaní, zpracování lnu a předtkalcovských technik

Všechny řemesla si můžete vyzkoušet a zhotovit vlastnoruční výrobek: Hrnčířství – práce na hrnčířském kruhu, drátování, plstění ovčí vlny, kurz předení, zpracování vlny a lnu, plstění, barvení vlny, předtkalcovské techniky (karetky, zapjastky, hřebenové stávky) a tkaní na nejrůznějších tkacích zařízeních (čtyřlisté, osmilisté tkalcovské stavy, rámy, kolíkové, stužkové, středověké stavy).

Koná se od čtvrtka 28.7 od 17:00 do neděle 31.7.2011 do 15:00. Místo: Dům pod Jasanem, Voletiny u Trutnova 22 (U Božích muk 22)

Cena kurzu: 2600,- včetně materiálů a metodických listů.
Cena kurzu s ubytováním v apartmánech: 3200,-

Odnesete si vlastnoruční výrobky, užitečné znalostí a především relaxaci u krásné práce. Až 30 hodin výuky a tvorby a trochu času na výlety do okolí. Je akreditováno MŠMT.

Na kurz je třeba se objednat. tel: 736275025 nebo e-mail: dumpodjasanem@seznam.cz

Veškeré informace naleznete na stránkách www.dumpodjasanem.cz

Zdroj: Dům pod Jasanem
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“