Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Sobofest 2011

Již třetí ročník festivalu hudby a sportu Sobofest se koná 25.6.2011 v Sobotce.

Hudební program nasytí návštěvníky širokým záběrem žánrů. Publikum zaručeně roztančí multikulturní kouzelníci z United Flavour, kteří přivezou zbrusu nové album. Sekundovat jim budou talentovaní rockeři Eddie Stoilow. Letní večer v Sobotce proříznou svou jásavou hudbou Děda Mládek Illegal Band. Nové album a energii přiveze i Olga Lounová & band. Ostřílené festivalové harcovníky zastoupí i Lety mimo. Hudební program doplní ještě Seven, Koneckonců, Metro a kapela Enter. Také sportovní program rozhodně nebude chudý. Představí se vám exhibice ve footbagu a s ní sedminásobný mistr světa, exhibice ve freestyle footballu, freestyle frisbee, BMX flatlandu, slackline, muay thai, vewdo board, discgolf, moderní tance a mnohé další. Aktivnější návštěvníci si budou moct zahrát paintball nebo zalézt si na na stěně. Na své si přijdou i milovníci house music v tanečním stanu po osmé večerní. Kromě sportovního a kulturního programu, obohatí festival také divadelní stan Nadace OKD.

Veškeré informace naleznete na stránkách festivalu www.sobofest.cz a nebo na stránce www.facebook.com/sobofest.

Zdroj: www.sobofest.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“