Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Výtvarná soutěž "Zkuste to s námi aneb dobrovolnosti se meze nekladou"

Akce je součástí XIX. ročníku Evropských dnů handicapu, který se koná v rámci Evropského roku dobrovolnictví.

"Zkuste to s námi, aneb Dobrovolnosti se meze nekladou" je název výtvarné soutěže, kterou vyhlašuje Asociace TRIGON. Jde o doprovodnou akci XIX. ročníku Evropských dnů handicapu v Ostravě (3. – 7. října 2011) pro děti a mládež se specifickými problémy.

Předsedkyně Asociace TRIGON Olga Rosenbergerová říká: „Deset nejlepších prací, které vybere odborná porota, vydražíme v internetové aukci. Výtěžek a další hodnotné ceny autoři dražených obrázků získají na slavnostním večeru Křišťálový kamínek 2011, kde také nejzajímavější a nejzdařilejší
výtvarné práce vystavíme.“

V soutěžních podmínkách je uvedeno, že své obrázky musí výtvarníci opatřit jménem a příjmením, věkem a také krátkou charakteristikou autora včetně kontaktu (na jednotlivce či organizace a školy).

Obrázky zasílejte nejpozději do 30. června 2011 na adresu: Asociace TRIGON, Skautská 1045, 708 00 Ostrava-Poruba.
Na obálku připište heslo „Zkuste to s námi“.

Podrobnější informace získáte na www.asociacetrigon.eu, na e-mailu: mvrbova@asociacetrigon.eu
nebo na tel. č.: 724 249 215

Zdroj: MŠMT
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“