Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Mladí kreativci mohou na Duhové kuličce vyhrát akreditaci do Portorože

Možnost účastnit se zahraničního reklamního festivalu dávají organizátoři Duhové kuličky. Mezinárodní festival reklamy Duhová kulička (http://www.duhovakulicka.cz/) otevírá přihlášky do druhého ročníku soutěže pro mladé do 26 let Young Marbles České spořitelny.

Úkolem letošního ročníku je navrhnout komplexní komunikační kampaň projektu DreamCatcher (http://www.dreamcatcher.cz/o-projektu/). Uzávěrka přihlášek je 26. května. Hraje se o akreditaci na festival Golden Drum ve slovinské Portoroži a věcné ceny. Účast je zdarma.

Devátý ročník Duhové kuličky se uskuteční (http://www.mediar.cz/reklamni-festival-duhova-kulicka-bude-1-a-2-cervna-poprve-se-otevre-zemim-visegradu/) 1. a 2. června ve Zlíně. Organizátorem je společnost Filmfest, pořadatel zlínského filmového festivalu, který se ve městě koná od 29. května do 5. června.

Zdroj: Mediář
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“