Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Krchovský v Museu východních Čech

Vystoupení jednoho z nejosobitějších současných českých spisovatelů a nejvýraznějších tvůrců vzešlých z pražského undergroundu 80.let, básníka J.H.Krchovského, v pátek 22. dubna v přednáškovém sále Musea východních Čech v Hradci Králové slibuje ojedinělý komponovaný večer.

Tato výrazná osobnost české literatury se představí od 20 hodin nejprve v autorském čtení výběru ze svého díla. Bezprostředně poté bude následovat koncert kapely Krch-off, kterou Krchovský založil společně s výraznými osobnostmi hudebního undergroundové scény. Ve vizuální celek je bude propojovat živá kresba ak. sochaře Pavla Doskočila na velkoplošné projekci. Prostor Kotěrova musea při této příležitosti současně poslouží také mladým výtvarníkům ze skupiny Rukavica, jejichž tvorba bude dotvářet osobitou atmosféru celého včera.

Předprodej není realizován, vstupné na místě 120 Kč.

Další informace naleznete na http://www.okolohradce.cz/aktualne/krchovsky-v-museu-vychodnich-cech-6780.html

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“