Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Ozvěny Febiofestu - Hradec Králové

Ozvěny FEBIOFESTU se v Hradci Králové budou konat ve dnech 5.4.2011 - 8.4.2011.

Program FEBIOFESTU zahrnuje filmy všech délek, žánrů a formátů a přináší domácímu publiku to nejlepší z posledního roku včetně distribučních premiér, retrospektiv a profilů. Objevuje také nová teritoria a neznámé filmaře.

FEBIOFEST uděluje každoročně na základě hlasování českých filmových kritiků prestižní cenu české kritiky KRISTIÁN, a to ve třech kategoriích: hraný film, dokumentární film a animovaný film. K těmto cenám festival nedávno přidal také cenu za celoživotní dílo, kterou udělují čeští diváci.

Po ukončení programu v Praze putují vybrané snímky do dalších měst, a FEBIOFEST tak nabízí možnost vidět kvalitní filmy i divákům mimo hlavní město. FEBIOFEST dokonce překračuje hranice i do Slovenské republiky.

Bližší informace naleznete na stránkách festivalu www.febiofest.cz.

Ozvěny FEBIOFESTU v jednotlivých regionech naleznete na stránkách http://www.febiofest.cz/cs/novinky/febiofest-2011-v-regionech?id=53

Zdroj: Informuji.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“