Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

CoNasBavi

Na pportálu www.CoNasBavi.cz, kde můžete získávat peníze na realizaci akcí a projektů, které připravujete. Může jít o akce kulturní, sportovní, společenské, dobročinné, gastronomické... cokoli, co lidi zajímá a baví. Akce mají být komunitního rázu, tzn. veřejné, které nějakým způsobem přispívají k obohacení života ve Vaší obci, regionu, ve skupině přátel apod. Peníze získávají pořadatelé akcí formou soutěží na portálu. Princip soutěží je jednoduchý - jakmile se pořadatel akce přihlásí do soutěže o peníze, má za úkol motivovat další lidi k tomu, aby mu dali svůj hlas v soutěži na portálu. Jde o to, že podporujeme ty akce, které lidi baví nejvíce. Tzn. ty, které si sami odhlasují.

Vyhrávají Vaše nápady a činorodost. Pravidla jsou jednoduchá a zúčastnit se může každý. Záleží jen na Vás, jak svou akci prosadíte.

Soutěžit může jednotlivec, parta nebo organizace. Princip je snadný - vytvořte krátkou upoutávku na svou akci, přihlaste ji do soutěže a snažte se získat co nejvíce fanoušků. Podporujeme ty akce, které lidi nejvíce baví. Vyhrává proto pořadatel, jehož akce dostane nejvíce kliků na tlačítko "To mě baví". Získávat fanoušky své akce můžete všemi dostupnými prostředky.

Zdroj: CoNasBavi
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“