Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Koncerty ve Festivalparku skončí dřív

Festivalové reproduktory na venkovních scénách utichnou na Hip Hop Kempu ve čtvrteční den už v jedenáct hodin večer. Rozhodnutí bylo učiněno s ohledem na fakt, že druhý den je dnem pracovním. Stejně tomu tak bude i v případě konání festivalu Rock for People, v neděli 3. července.

Letos se v areálu uskuteční dva velké hudební festivaly a několik menších akcí různého zaměření. V porovnání s předchozími dvěma lety se akce typu Summer of Love či Pleasure Island, které obvykle znamenaly velkou subjektivní hlukovou zátěž pro okolí, v roce 2011 neuskuteční.

Stálé festivaly, jako například Rock for People (2. – 5. 7.) či Hip Hop Kemp (18. – 21. 8.), zůstávají v podobném rozsahu a ve stejných termínech jako v minulých letech. V začátku sezony se již podruhé uskuteční Gurmán festival (30. 4. – 1. 5.), festival jídla a pivní slavnosti, a Bienále výtvarného umění Hradec Králové (2. května). Do svého druhého ročníku vstupuje také akce American Hot Wheels, kde se sjíždějí milovníci nejen historických amerických vozidel z domova i ze zahraničí.

Zdroj: Hradecký deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“