Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Zimní Studnice Fest

Tento rok se 12. února Pardubice dočkají 4. ročníku žánrově rozmanité akce nazvané Zimní Studnice Fest.

Tradicí už se také stává každoroční prodej triček s logem Studnice Festu a i většina kapel nabídne možnost zakoupit si jejich CD, placky či jiné suvenýry. Pokud se návštěvníci nebudou bavit zrovna pod pódiem, můžou si zahrát stolní fotbálek popřípadě shlédnout videa a reportáže z minulých ročníků studnického festivalu.

Stejně jako v předchozích letech i tento rok si mohou návštěvníci do čtvrtka 10. 2. 2010, 18hod. zakoupit vstupenky v předprodeji sítě Ticketportal za 270 Kč, tedy stejnou cenu, jako minulý rok. Kdo předprodej nestihnete, může si svou vstupenku koupit za 290 Kč přímo na akci v ABC klubu, jehož brány se otevírají úderem 16. hodiny.

Podrobnější informace o festivalu jsou k dispozici na internetových stránkách http://zimni.studnicefest.cz.

Plakátek na akci naleznete na stránkách http://www.okolohradce.cz/admin/data/clanky/obrazek_6632.jpg

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“