Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

T-Bass Dance Fabrique

Největší taneční centrum v České republice začalo fungovat na Velkém náměstí v Hradci Králové.

T-Bass Dance Fabrique je počin zakladatelů úspěšné taneční skupiny T-Bass. Unikátní taneční prostor vznikl rekonstrukcí bývalého průmyslového objektu. Na osmi stech metrů čtverečních vzniklo centrum se čtyřmi sály.

„Je to hlavně pro veřejnost, zatancovat si mohou přijít děti, ale i dospělí, k dispozici je i zázemí v podobě sprch a šaten.“
/Zdeněk Zolman/

Pro zájemce není limitující ani dosavadní nezkušenost v tanci, na otevřené lekce může přijít každý. Nabídka lekcí je tvořena s ohledem na moderní taneční trendy, ale odráží také oblibu stylů na rozhraní tance a cvičení.

Bližší informace o tomto tanečním centru, kurzech a další nabídce najdete na oficiálních stránkách centra: www.dancefabrique.cz.

Zdroj: Hradecký deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“