Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Gata Bass Camp

Gata Bass Camp; 29.01.- 04.02. 2011
Hotel Javor, Dolní Malá Úpa - Spálený Mlýn

Hudebně-sportovně-zevlerská akce se bude konat v malebném prostředí Malé Úpy v prostorách hotelu Javor. Camp začína v sobotu 29.1. a končí 4.2. 2011.

Můžete se těšit na ski areály, krásnou přirodu a samozřejmě na dvě akce (29.1. a 2.2.), které se ponesou na vlnách drum´n´bassu, raggajunglu, electrobreaku, dubstepu a hardteku. Nebude chybět ani beatbox show v podání MC Cagiho a djs z ciziny. Magma ze Španělska, Vargas, Simon a Szymon Weiss aka Elektrische.tv z Polska. Připraveno je levné a výhodné ubytování přímo v hotelu Javor, kde se budou konat i samotné hudební akce a kde bude sídlo Gata Bass Camp teamu.

Plakátek na akci naleznete na stránkách http://www.okolohradce.cz/admin/data/clanky/obrazek_6629.jpg

Bližší informace naleznete na stránkách http://www.okolohradce.cz/aktualne/gata-bass-camp-se-blizi!-6629.html

Zdroj: okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“