Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

The very best of Black Gospel

Koncert "The very best of Black Gospel" se koná v sobotu 4. 12. 2010 od 19:00 hodin ve Velkém sále Kongresového centra Aldis, Hradec Králové.

Výběr nejlepších zpěváků Gospelu ze Spojených států spojit v jednom souboru. The very best of Black Gospel se v provedení nejznámějších a nejkrásnějších Gospelsongů všech období dotýká mnoha lidských emocí. Tito vyjímeční umělci nabídnou ve dvouhodinovém programu, s vlastním instrumentálním doprovodem, ty nejznámější a nejkrásnější Gospelsongy.

Bližší informace a možnost zakoupení lístku na http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/funk-gospel-soul/437008-the-very-best-of-black-gospel.html.

Zdroj: www.aldis.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“