Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Průvodce městem Hradec Králové v mobilu

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost spustí od 1. října nový informační systém pro návštěvníky. Ten do jejich mobilních telefonů bezplatně zašle kompletní textový průvodce městem.

Informační centrum na Gočárově třídě bude nabízet návštěvníkům ke stažení užitečnou mobilní Java aplikaci obsahující souhrn historických památek, tradičních akcí, tipy na výlety, ale také souhrn kulturních kontaktů, které je možné v mobilním telefonu přímo vytočit. Návštěvníkům aplikace rovněž nabídne mapu krajského města s vyznačenými nejzajímavějšími turistickými cíli v Hradci.

Pro průvodce Hradcem Králové do mobilního telefonu stačí po 1. říjnu zajít do Informačního centra na hradecké Gočárově třídě a aktivovat si v mobilu funkci Bluetooth.

Zdroj: Hradecký Deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“