Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Nový rockový klub - Springfield

V areálu Gayerových kasáren v Hradci byl v prostoru bývalé restaurace Pit Bull otevřen nový rockový klub zejména pro mládež a středoškolské posluchače. Vzhledově zrekonstruovaný prostor připomíná továrnu v retro stylu a pojme zhruba dvě stě lidí. Klub zároveň funguje jako restaurace a bar, kromě profesionálních kapel si v něm mohou zahrát i amatéři.

"Určen je pro všechny věkové skupiny, které poslouchají rockovou hudbu. Jsme rádi, že se dohodla spolupráce s hradeckou Základní uměleckou školou v Habrmanově ulici. Dostaneme tak na scénu vedle profesionálů mladé začínající interprety."
Josef Petera, ředitel společnosti Astro HK, která je provozovatelem Springfield Clubu.

"Po dlouhých letech se nám podařilo otevřít středoškolský klub, kde si budou moci zahrát amatéři, žáci základních uměleckých škol i profesionálové, a to v příjemném a stylovém prostředí. Takový klub jsme potřebovali, doplňuje ty již existující. Je otevřen všem žánrům a jistě uspokojí všechny posluchače,"
náměstek primátora Martin Soukup.

Zdroj: Hradecký Deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“