Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Pink Floyd Classics

Abonetní koncert řady MP se koná ve středu 6. 10. 2010 od 19.30 v Sále Filharmonie Hradec Králové.


Písně legendární kapely v symfonickém hávu.
V programu, kterému tleskaly tisíce posluchačů v Hamburku, Düsseldorfu, Dortmundu, Hannoveru, Berlíně a Lipsku, sáhli filharmonikové s dirigentem Milošem Machkem po písních skupiny Pink Floyd. Zazní takové tituly jako „Whish You Were Here“, „Money“, „Echoes“, „High Hopes“, „Sorrow“ nebo „Shine On You Crazy Diamond“ ve fantastických klasických verzích, které byly aranžovány speciálně pro tento projekt. Svým výborným obsazením dosahuje orchestr toho, že melodie mají úžasnou dynamiku a výbušnost legendárních Pink Floyd, ale přitom si zachovává svůj orchestrální zvuk a originální zvukové efekty. Účinkují: Vokální kvartet Q VOX - Tomáš Krejčí, Petr Julíček, Tomáš Badura, Aleš Procházka// Jiří Sova kytara sólo// Antonín Műhlhansl saxofon sólo// Filharmonie Hradec Králové // Miloš Machek dirigent.
 
Zdroj: hkpoint.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“