Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Od září se mění jízdní řády stovek spojů

Několik desítek autobusových spojů začne od 1. září jezdit podle nových, mírně upravených jízdních řádů. Změny se dotknou spojů ve všech okresech Královéhradeckého kraje. Organizátor regionální dopravy (OREDO) tím reaguje na připomínky a podněty starostů měst a obcí či jednotlivých cestujících, které podávali při červnovém spouštění systému integrované dopravy.

Díky integraci mohou cestující od června nově přestupovat mezi vlakem i autobusem na jednu jízdenku a přepraví se na ní po celém kraji. Spoje, jejichž počet se asi o pětinu rozšířil, mají výhodné návaznosti. Podrobnosti lze nalézt na internetových stránkách www.oredo.cz.

Zdroj: Královéhradecký kraj
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“