Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Kampaň HELP na Hip Hop Kempu

V rámci Hip Hop Kempu se v pátek uskuteční speciální graffiti soutěž v rámci kampaně HELP - pro život bez tabáku. Soutěže se bude moci zúčastnit kdokoliv, kdo se v průběhu festivalu zaregistruje u stánku kampaně, který najdete v areálu, a vytvoří barevné graffiti s protikuřáckou tématikou pomocí laserové techniky na speciální HELP graffiti stěně. Vyhodnocení se uskuteční po skončení Hip Hop Kempu a autor nejlepší graffity malby bude odměněn sadou sprejů v hodnotě 2500 korun podle svého výběru z obchodu www.graffneck.cz.

Laser Graffiti nabízí šanci psát či kreslit na budovy, objekty a plochy obecně, a pak odjet a nezanechat po sobě kromě pozitivních zážitků a vzpomínek nic, co by mohlo někomu vadit a překážet.

Zdroj: Hradecký Deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“