Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Vlak plus Letiště

Jeďte na letiště Praha vlakem, kupte si obyčejnou jízdenku a zpáteční cestu máte zdarma.

Chystáte se na služební cestu nebo na dovolenou do zahraničí s odletem z Letiště Praha? Zvažujete, zda pojedete autem nebo autobusem? Máme pro vás něco lepšího. Jeďte vlakem!

S novou nabídkou Vlak plus Letiště na jednu jízdenku pohodlně až na letiště a po návratu ze zahraničí i zpět domů, a to jen za cenu jednosměrné jízdenky. Stačí si zakoupit zpáteční jízdenku za cenu obyčejné jednosměrné jízdenky do cílové stanice Praha letiště (NAD) a ve stanici Praha hl.n. pak přestoupit na autobusovou linku Airport Express (AE). Za pouhou půlhodinu se ocitnete přímo na letišti před Terminály 1 a 2.

Jízdenku na vlak rozhodně nevyhazujte. Pokud si ji totiž po vašem příletu ze zahraničí necháte orazítkovat na kterékoli informační přepážce Letiště Praha, budete na ní moci cestovat zpět domů linkou Airport Express a dále vlakem do stanice uvedené na jízdence jako nástupní, a to zdarma.

V jízdních řádech vyhledávejte stanici Praha letiště (NAD)

Bližší informace a podmínky nejdete na adrese http://www.cd.cz/vnitrostatni-cestovani/jizdenka/jizdne-a-slevy/-6851/

Zdroj: České dráhy
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“