Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Hradeckem v sedle

Krajina Královéhradecka je propletena množstvím stezek, cest a pěšin, které jsou jako stvořené pro jízdu na koni nebo ve voze taženém koňmi. Vedle samotných sportovních zážitků přináší agroturistika krásné zážitky z cest přírodou, zajímavá setkání s místními obyvateli a ostatními turisty. Abyste si mohli přírodu kolem Hradce Králové vychutnat i jinak, připravili jsme okruh, který vás zavede na spoustu zajímavých lokalit. Trasa navazuje
na hlavní stezku, která má počátek v rakouské Vídni a prochází Jihočeským krajem do kraje Pardubického, přes Královéhradecký kraj do Krkonoš a přes státní hranici napříč Polskem až k Baltickému moři. Kolem Hradce Králové můžete po modře značené stezce najet až 130km. Žluté odbočky vás téměř zavedou až do centra města.

Tipy na hipoturistiku na Hradecku naleznete na http://www.ic-hk.cz/files/Na%20ko%C5%88sk%C3%A9m%20h%C5%99betu%20Hradeckem.pdf.

Zdroj: www.ic-hk.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“