Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Rock for People

3. - 6.7. proběhne v Hradci Králové ve Festival Parku (letiště) další ročník hudebního festivalu Rock for People.


Rock for People je jeden z největších českých rockových hudebních festivalů. Letošní ročník bude mít stejnou hlavní hvězdu jako Glastonbury - britskou skupinu Muse.

Ve Festivalparku se po dobu Rock for People nachází i množství nehudebních atrakcí. Patří mezi ně možnosti sportovního vyžití, řada stánků s merchandisingem a tematickým zbožím (knihy, CD, textil, suvenýry, atd...), oddaní fanoušci budou mít možnost potkat se se svými idoly na autogramiádách a chybět nebudou ani divadelní představení. V areálu je možné využít chill out a relaxační zóny, stánky s informacemi o programech na podporu místního rozvoje a veřejných služeb a v neposlední řadě také velkoplošné obrazovky.

Celý areál je bezbariérový. Pro návštěvníky na vozíčku jsou navíc u dvou hlavních scén (T-Mobile a Česká spořitelna) připravené speciální plošiny u zvukařů, kde budou chráněni před davy – a přitom budou mít skvělý výhled na kapely.

Zdroj: http://www.rockforpeople.cz/
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“