Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Koupaliště Flošna

Koupaliště má otevřeno každý den od 9 do 21 hod. Plavecká sezona potrvá do září.

Na letním venkovním koupališti, které provozuje městská příspěvková organizace Správa nemovitostí Hradec Králové, mohou návštěvníci využívat padesátimetrový plavecký bazén, rekreační bazén s různými atrakcemi (například s dvojitým proudovým kanálem a vodní číší), dětský bazén, tobogány (jeden klasický tobogán, jeden tobogán na duše a skluzavku Jump) s dojezdovým bazénem tvořeným línou řekou, nechybí například ani dětský koutek se zastíněním a hřiště pro plážové sporty.


Zatímco letní koupaliště bude otevřeno vždy od května do září, ostatní části areálu jsou veřejnosti k dispozici celoročně. Po celý rok tedy mohou návštěvníci v areálu Koupaliště Flošna navštěvovat welness studio, restauraci s bowlingem, squashové kurty a prostory pro fitness.
 
Zdroj: http://snhk.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“