Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Brigáda na Rock for People

Organizátoři Rock for People hledají brigádníky, kteří v rámci našeho ekologického programu na festivalu pomohou udržet areál Festival Parku v takovém stavu, aby jej všichni mohli používat i v příštích letech. Konkrétně se jedná o pomoc na třídící lince, kde jsou odpady vzniklé na festivalu připravovány na separovaný sběr.
Náplň práce: v rámci skupiny cca 10 lidí a pod vedením odpovědného pracovníka vykonávat práci na třídící lince ve směnném provozu.
Pracovní dny: 4.7. – 6.7. 2010
Pracovní doba: celkem 8 hodin za den, rozdělených do dvou směn po 4 hodinách
Co dostanete:
• ochranné pomůcky
• zajištěný pitný režim během pracovní směny
• proplacenou vstupenku na festival + proplacenou vstupenku do RFP stanového městečka (zpětně, teprve po ukončení kompletní práce)
 
Bližší informace a způsob přihlášení na brigádu naleznete na: http://rockforpeople.cz/novinky/brigada-na-rock-for-people-jasne.html

Zdroj: www.rockforpeople.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“