Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Jízdní řád do mobilu v MHD Hradec Králové


Dopravní podnik města Hradce Králové vydal novou verzi jízdního řádu do mobilu. Využít ho mohou majitelé prakticky všech dnešních mobilních telefonů, které umějí Javu. Je to užitečná pomůcka na cesty do školy, do práce i za zábavou.

Nová verze dokáže kromě zastávkových jízdních řádů a vyhledávání spojení s přestupy i poradit pěší přesun pro přestup například mezi zastávkami Adalbertinum a Muzeum, čímž se použitelnost této aplikace výrazně zvyšuje. Návod i aplikaci ke stažení najdete na http://jizdnirady.dpmhk.cz/mobil/jr_mobil.htm.

Firma
FS Software, která program vyvíjí, nabízí i jízdní řády městské hromadné dopravy dalších měst, jako jsou Děčín, Ostrava, Teplice a Ústí nad Labem.

Zdroj: http://www.dpmhk.cz/
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“