Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Svatební veletrh na zámku Karlova Koruna

Kdy: neděle 18. září 2016
Kde: Zámek Karlova Koruna, Pražská 1, Chlumec nad Cidlinou, 503 51

Plánujete svatbu a hledáte inspiraci? Co takhle svatbu na zámku? V rámci veletrhu budou na zámku Karlova Koruna k vidění všechny svatební prostory a nabídka doplňkových služeb, které se k pořádání svatby váží.
Smyslem veletrhu je představit ucelenou nabídku pro přípravu a realizaci svatebního dne. Během celé akce lze zhlédnout prezentace firem, které nabízejí služby související se svatbou. Snoubenci si zde mohou ujasnit, jak by jejich svatební den mohl vypadat.

Součástí akce je také bohatý doprovodný program - módní přehlídky svatebních a společenských šatů, ukázky líčení a účesů, vazby svatebních kytic, ukázky práce svatebního koordinátora, ochutnávka svatebního cukroví a koláčků, ochutnávka svatebního menu v luxusním party stanu a mnoho dalšího.

Více informací: http://www.karlovakoruna-svatba.cz/

Zdroj: IC HK
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“