Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Nábřeží sportu v Hradci Králové

Kdy: neděle 11. září od 13.00 do 18.00 hodin
Kde: Eliščino nábřeží

Nábřeží sportu 2016 – projekt z cyklu „Královéhradecká nábřeží“ Vám již popáté nabízí možnost na jednom místě zhlédnout ukázky a exhibice až 50 druhů všedních i nevšedních sportů, provozovaných v Hradci Králové.

Tyto můžete u jednotlivých stánků vyzkoušet a získat o nich bližší informace od zkušených zástupců účastnících se organizací. Po celé odpoledne bude na hlavním pódiu i ostatních stanovištích probíhat moderovaný atraktivní sportovní program.

Na pěti provizorních sportovištích jsou pro příchozí každého věku připraveny ukázky a exhibice nejen míčových sportů, tance, vodních sportů a bojových umění, ale i ostatních sportovních odvětví. V pětihodinovém moderovaném programu na hlavním pódiu uvidíte dvacítku atraktivních sportovních představení.

Po celé odpoledne vám budou ve všech stáncích k dispozici zkušení zástupci hradeckých sportovních organizací, kteří jsou připraveni zodpovědět Vaše případné dotazy a ve kterých se také můžete setkat s úspěšnými královéhradeckými sportovci či trenéry.

Více informací: http://www.hradeckralove.org/zivot-ve-meste/nabrezi-sportu-2016

Zdroj: Město Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“