Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Ženy za pultem

Kdy: pondělí 6. června 2016 od 19:00 hodin
Kde: Velký sál Adalbertinum, Hradec Králové

Skupina SCREAMERS opět v Hradci Králové se svým novým programem...

Dvouhodinový pořad nabitý humorem, nadsázkou, tancem, parodiemi zpěvaček, zpěváků a hereček. Těšit se můžete na Michala Tučného, Hanku Zagorovou, Naďu Urbánkovou, Ewu Farnou, duo Hložek-Kotvald, slavnou Cher a spousty jiných...

Také jste jako my unaveni konzumem dnešní doby??? Lákají Vás malé samoobsluhy a pultové prodejny s milými a směvavými prodavači, cukrárny s kremrolemi, šlehačkovými dorty a točenou zmrzlinou, kavárničky s příjemným posezením, pekárny s čerstvým domácím pečivem. Tak potom jste tu správně!!!
Všichni jste vítáni v našem komplexu prodejen skupiny SCREAMERS a Techtle Mechtle, kde "pořídíte" skut ečně vše, co si jen budete přát.

Těší se na Vás šaramantní vedoucí Láďa a jeho sličné prodavačky, slečny Dolores, Paula, Stacey, Lili a Halina.
Plakátek k akci: http://www.adalbertinum.cz/images/stories/hradec%20nov.jpg

Zdroj: Adalbertinum
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“