Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Namalujte kamínek pro děti s postižením

Kde: kdokoliv, odkudkoliv
Kdy: do 20. června 2016

Přispějte i Vy Vaším namalovaným kamínkem.

Namalujte kamínek pro děti s postižením - akce na podporu Střediska rané péče Sluníčko (http://www.charitahk.cz/nase-strediska/stredisko-rana-pece-slunicko/). účastněte se kamínkové benefice.

Zašlete jej na adresu: Oblastní charita HK, Komenského 266, Hradec Králové do 20. června 2016.

Malujte temperovými, olejovými barvami, nejlépe kamínek ve finále přestříkat lakem - může být i lak na vlasy, který barvu zafixuje.

PRODEJ KAMÍNKŮ - tedy i Vašeho, se uskuteční v úterý 21. června a ve středu 22. června od 15 - 21 hodin v Žižkových sadech (Hradec Králové) u schodů k fontáně.

Výtěžek benefiční akce je určený Středisku rané péče Sluníčko, které poskytuje pomoc a podporu rodinám pečujícím o děti s postižením doma do sedmi let věku, a to v rámci celého Královéhradeckého kraje. Služba péče je zdarma. Loni bylo v jejich péči přes 113 rodin z celého Královéhradeckého kraje.

Další informace: http://www.charitahk.cz/akce/namalujte-kaminek-pro-deti-s-postizenim/

Zdroj: Oblastní charita Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“