Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Týden otevřených kostelů

V týdnu od 22. do 28. května v Hradci Králové proběhne již třetí ročník městské misie nazvané Týden otevřených kostelů. Projekt rozšiřuje dlouholetou akci Noc kostelů a vychází z jejich cílů. Návštěvníky čekají koncerty, besedy, divadelní představení, zahradní slavnost, prostor pro ztišení a seznámení s modlitbou.

Cílem Týdne otevřených kostelů je představení křesťanství co nejširšímu spektru lidí, děti nevyjímaje, a také ukázat co nejširší spektrum křesťanských aktivit a pomoci tím odbourat zažité předsudky. Dalším cílem je rozšíření povědomí o historicko-kulturním dědictví, které nabízejí sakrální stavby a praktické připomenutí toho, že mohou být centrem společenského života města i dnes.

Celý program a podrobné informace najdete zde - http://www.diecezehk.cz/repository/images/_akce/2016/tok.jpg

Zdroj: Královéhradecká diecéze
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“