Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Festival La Película 2015

Kdy: 26. až 28. února 2015
Kde: Bio Centrál Hradec Králové

Třetí únorový týden se již podesáté stane svátkem nejen pro všechny milovníky španělského jazyka a španělských filmů, ale letos potěší i fanoušky jednoho z nejznámějších španělských herců Antonia Banderase. Právě jemu je totiž věnovaná jedna ze sekcí nadcházející přehlídky španělsky mluvených filmů LA PELÍCULA. Jubilejní 10. ročník festivalu proběhne od 17. do 22. února 2015 v tradičních prostorách pražského kina Světozor a od 19. do 22. února v brněnském kině Scala.

Od 23. do 25. února si španělské filmy budou moci vychutnat diváci ostravského Minikina a na závěr, od 26. do 28. února, bude španělština znít v Bio Central v Hradci Králové. Festivalový program nabízí kromě zmíněné Pocty Banderasovi také výběr z aktuální španělské kinematografie a v neposlední řadě sekci mapující nejzajímavější latinskoamerické filmy.

Kompletní program na www.lapelicula.cz a na FB profilu https://www.facebook.com/LaPeliculaCZ. Festival pořádají Velvyslanectví Španělska, Institut Cervantes a kino Světozor.

Více informací k akci: http://www.lapelicula.cz/lapelicula/index.html

Zdroj: Informuji

ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“