Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

15. Grand festival smíchu

Kdy: 26. ledna - 5. února 2015
Kde: Východočeské divadlo Pardubice

GRAND Festival smíchu, pořádaný Východočeským divadlem již od roku 2001, je soutěžní přehlídkou komediální tvorby divadel České republiky.

Na závěr festivalu vzniká zábavný pořad Galavečer smíchu, kterým provázejí významné herecké osobnosti a při kterém jsou předávány festivalové ceny. Již pravidelně je tento pořad zaznamenáván redakcí zábavy České televize.

Pardubice ožívají v týdnu konání GRAND Festivalu smíchu spoustou doprovodných akcí (nesoutěžní divadelní představení, výstavy, koncerty, programy pro děti). Divadlo se stává místem příjemných setkání souborů z celé republiky, zástupců radnic jednotlivých měst a kulturních i politických osobností. Festival se koná již několik let pod záštitou ministra kultury a byl také ministry kultury navštěvován, všechny ročníky probíhaly pod záštitou primátora města Pardubice.

Kompletní program s prologem, epilogem a doprovodnou částí festivalu nalezneze na http://www.festivalsmichu.cz/program?year=2015, odkud můžete vstupenky i on-line zakoupit.

Veškeré informace na stránkách: http://www.festivalsmichu.cz

Zdroj: Grand festival smíchu
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“