Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Symphonic Queen na Zimním stadiónu

Jedinečná akce Queen Symphonic, kterou organizuje hokejový klub Mountfield HK, a. s., startuje v pátek 19. prosince ve 20:00 na zimním stadionu v Hradci Králové.

Těšit se můžete na největší rockové hity jedné z nejslavnějších a nejlepších skupin v historii. Filharmonie Hradec Králové zahraje mimo jiné songy We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Muset Go On, Bohemian Rapsody, Barcelona, A Kind Of Magic, I Want To Break Free, Don´t Stop Me Now, Who Wants To Live Forever, Radio Gaga, Under Pressure, I Want It All či Bicycle Race. O všechny tyto světoznámé sklady se postará Petr Julíček, Tomáš Badura, Tomáš Krejčí, Aleš Procházka (vokální kvartet Q vox), Hana Škarková (soprán), Marek Olbrzymek (tenor), Jiří Sova (kytara solo), Miloš Machek (dirigent) a samozřejmě Filharmonie Hradec Králové. Předvánoční večer na hradeckém zimním stadionu bude stát za to, a Vy byste u toho neměli chybět. Vstupenky jsou k dispozici ve dvou cenových relacích – sezení na tribunách za 399 Kč, sezení na ploše za 499 Kč. Vstupenky si lze pořídit třemi různými způsoby. Jejich nákup bude online na www.mountfieldhk.cz, na pokladnách zimního stadionu v otevírací době, a navíc v Informačních centrech v Hradci Králové.

Zdroj: Géčko
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“