Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Zámek Hrádek u Nechanic již připravuje vánoční akci

Zámek Nechanice připravuje nejstarší a nejpopulárnější akci roku „Vánoce na zámku“, která začíná 22. listopadu a končí 7. prosince.

Zámek bude otevřen o sobotách a nedělích od 9.00 do 16.00 hodin, v ostatní dny pouze pro předem ohlášené skupiny.

Při prohlídce vánočně upravených zámeckých interiérů se návštěvníci seznámí s historií Vánoc, s vánočními zvyky, tradicemi a s historickou vánoční výzdobou. Na prohlídkové trase uvidíte 10 různě ozdobených vánočních stromků, na kterých bude asi 18 tisíc vánočních ozdob! Opět bude pro veřejnost zpřístupněna zámecká kuchyně, kde přivoníte k vánoční náladě při popíjení zámecké speciality Pravého zámeckého anglického punče a dále pak anglického čaje, nebo dobré kávy a již můžete ochutnat vánoční cukroví. V nabídce bude i prodej suvenýrů, drobných vánočních dárků, perníčků, adventních věnců, svícnů a dalších vánočních radostí. Akce Vánoce na zámku je zařazena do výchovného programu a je tedy vhodná pro žáky základních škol (nutná rezervace termínu prohlídky).

O sobotách 22.11., 29.11. a 6.12. se pořádají večerní Zámecké vánoční koncerty.

Veškeré informace naleznete na stránkách zámku: http://www.hradekunechanic.cz

Zdroj: Zámek Nechanice
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“