Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Strukturovaný dialog v praxi

Dne 9. 12. 2014 se uskuteční v Jindřichově Hradci již potřetí setkání mladých s veřejnými činiteli. Téma, které se bude diskutovat je pro mladé lidi velmi důležité – zaměstnanost mladých lidí.

Pokud vaše organizace zvažuje možnost zrealizovat strukturovaný dialog a zažádat v roce 2015 o grand v rámci vzdělávacího projektu EU Erasmus+ v akci KA3 a chcete sdílet zkušenosti s ostatními, nabízíme možnost účasti na našem setkání. Zažijte strukturovaný dialog v praxi!

Po ukončení strukturovaného dialogu s mládeží bude následovat seminář, na kterém budou diskutovány praktické náležitosti.

Budete mít možnost hovořit s účastníky dialogu a rádi se podělíme o naše zkušenosti, které jsme doposud získali. Účast pro zájemce je zdarma, účastník si hradí dopravu.

V případě zájmu zajistíme ubytování. Pozvánka a přihláška na akci je níže.

Přihláška: http://goo.gl/forms/DDI1fU8amE
Pozvánka: http://www.icmjh.cz/inpage/pozvanka-9-12-2014/

Zdroj: ICM Jindřichův Hradec
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“