Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Interstellar ve Future Gate

Kdy: čtvrtek 6.11. a pondělí 10.11. od 20:00 hodin
Kde: Bio Centrál Hradec Králové

Festival sci-fi filmů Future Gate se na podzim připomíná příznivcům sci-fi filmů a kultury a zve na speciální půlnoční projekci dlouho očekávaného filmu Christophera Nolana INTERSTELLAR. Kromě sci-fi snímku oscarového režiséra s hvězdným obsazením (Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Ellen Burstyn, Michael Caine), který vstupuje do českých kin 6. listopadu, čeká na diváky i originální výzdoba foyer kina, návštěvníci z jiné galaxie, překvapení i dárek. Když se náš čas na Zemi chýlí ke konci, je skupina výzkumníků pověřena nejdůležitějším posláním v lidských dějinách: cestou za hranice naší galaxie, při které má za úkol najít mezi hvězdami pro lidstvo nový domov. INTERSTELLAR vypráví příběh expedice, která se vydává za hranice známého světa a času přes červí díru s nelehkým úkolem najít záchranu pro lidstvo ze zdevastované Země.

Další informace: http://futuregate.cz/.

Zdroj: Bio Centrál
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“