Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Seminář pro podnikatele působící v oblasti cestovního ruchu

Podnikáte v oblasti služeb cestovního ruchu? Chcete se dozvědět více o možnostech čerpání finančních prostředků z evropských či krajských grantových programů? Zajímáte se o moderní technologie a jejich využití při poskytování služeb? Chcete zaujmout své hosty zajímavou speciální nabídkou a nevíte, jak na to? Nebo se jen prostě chcete ve svém oboru posunout dál? Pak si nenechte ujít seminář s názvem Kvalitou služeb k dalšímu rozvoji cestovního ruchu, zdarma pořádaný dne 5. 11. 2014 Královéhradeckým krajem a Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje v prostorách Regiocentra Nový pivovar v Hradci Králové.

Program: http://www.kralovehradeckyregion.cz/filemanager/files/file.php?file=135800

Zdroj: Královéhradecký kraj
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“