Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Nový Zéland - divokou přírodou s divokým chlapečkem

Přednáška se koná ve středu 24. září 2014 od 18:00 hod. v konferenčním sále v 5. podlaží Studijní a vědecké knihovny v Hradci Králové (Hradecká 1250/2, 500 03 Hradec Králové).

Odměnou za dlouhou cestu na druhý konec světa je úchvatná novozélandská příroda s dramatickým mořským pobřežím, zvlněnými šťavnatými pastvinami, impozantními horami a nedotčenými pralesy s mechovými koberci pod deštníky stromovitých kapradin. Příroda, zemědělství i vyspělá civilizace se zde inteligentně doplňují. Jen počasí ovládané Tichým oceánem kdyby se na Zélandu dalo předpovídat! Podíváme se pod Mt. Cook, na slavný Routeburn trek, do Milfordova fjordu, na prazvláštní kamenné koule, na tučňáky a lachtany, na pobřežní trek v NP Abela Tasmana nebo do sopečného NP Tongariro. A jak to vše zvládl ani ne dvouletý Kryštůfek? Našel slibované ptáčky moa, kea a kiwi?

Zdroj: Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“