Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

12. Mezinárodní Nábřeží paromilů

XII. ročník ojedinělého setkání milovníků páry, lodí, lodních modelů, zahradních a modelových železnic, sběratelů a konstruktérů parních strojů, mechanizmů a historických vozidel. Připravena je prohlídka vystavené techniky, dále plavby na parníčcích po řece a jízdy na vláčcích naší i dalších zahradních železnic a jiné atrakce, ukázky parní techniky v pohybu a provozu.

XII. Mezinárodní Nábřeží paromilů se uskuteční v Hradci Králové na Smetanově nábřeží, v náplavkách pravého a levého břehu Labe a v parčíku na Náměstí 5.května.
Expozice budou rozčleněny na velké stroje, hasičské stříkačky, parkové železnice a modely. Součástí budou i parníčky brázdící hladinu Labe. Přehlídka začíná v 10:00 hodin a končí v 16:00 hodin.

Veškeré informace naleznete na stránkách http://www.nabreziparomilu.cz/


(Pro zvětšení klikněte.)

Zdroj: Calendarium Regina
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“