Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Fotosoutěž Deset let v Evropě

Eurocentra Hradec Králové, Liberec a Pardubice vyhlašují u příležitosti 10. výročí členství České republiky v Evropské unii fotografickou soutěž „DESET LET V EVROPĚ“.

Konec soutěže: 31.08. 2014
Vyhodnocení a vyhlášení vítězů do: 30. 09. 2014

Ceny pro vítěze v každé kategorii:
1. místo: Digitální fotoaparát + Sleva na zájezd s cestovní kanceláří B&K Tour v hodnotě 1000 Kč + Cestovní taška HUSKY - limitovaná edice od společnosti STUDENT AGENCY
2. místo: Digitální fotorámeček + Kapesní cestovní průvodce Marco Polo
3. místo: Knižní publikace o fotografování + Kapesní cestovní průvodce Marco Polo

Své fotografie zasílejte na fotosoutez@euroskop.cz.

Vždy prosím uveďte do e-mailu předmět – FOTOSOUTĚŽ DESET LET V EVROPĚ. U soutěžní fotografie musí být jasně určena kategorie, v níž fotografie soutěží, dále připojen popis fotografie a místo pořízení. Do e-mailu dále uveďte své jméno, adresu a telefonní kontakt, na kterém Vás budeme moci kontaktovat v případně výhry.

Maximální velikost zaslané fotografie činí 5 MB. V případě větší velikosti zasílané fotografie, využijte prosím pro přenos souboru internetová datová úložiště typu www.uschovna.cz, apod.
Každý soutěžící smí zaslat do soutěže pouze jednu fotografii!

Více informací a pravidla soutěže naleznete v dokumentu (https://hradeckralove.eurocentra.cz/gallery/76/23069-podminky_fotosouteze_deset_let_v_evrope_finalni.pdf) a na Facebookové stránce (http://www.facebook.com/fotosoutez10let) soutěže.


(Pro větší velikost klikněte.)

Ukažte nám, jak vidíte EU Vy!

Veškeré informace naleznete na stránkách: https://hradeckralove.eurocentra.cz/ecms/hradeckralove/akce/3523/fotosoutez-deset-let-v-evrope/

Zdroj: Europedirect Hradec Králové
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“