Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Putování po dominantách města

Putování po dominantách města Hradce Králové se koná se v neděli 05.06.2011 od 15:00 hodin.

Šedesátiminutová prohlídka zahrnuje dvě hlavní dominanty města Hradce Králové - Bílou věž a katedrálu sv. Ducha. Dozvíte se zajímavé informace o historii katedrály, její stavbě a interiéru. Neméně zajímavá je komentovaná prohlídka Bílé věže zakončená pohledem na město z ptačí perspektivy. Cena zahrnuje vstup na Bílou věž.

Na každé z pravidelných nedělních putování je nutné si účast předem rezervovat přes rezervační systém HKpoint (hkpoint.cz) a to nejpozději do pátku do 18 hodin. Minimální počet účastníků je 5. Vstupné pro děti do 12 let je 30,- Kč, dospělí 60,- a sleva 20,- při předložení vstupenky z Labyrintu divadla Drak. Zlevněné vstupné uplatníte při zakoupení vstupenky (rezervace se objevuje v plné výši).

Zdroj: hkpoint.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“