Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Philharmonic Rock Night

Rockový koncert proběhne 17.05.2011 od 19:00 v Sále Filharmonie Hradec Králové.

Uslyšíte skladby rockových legend, jako jsou Led Zeppelin, Qeen, Deep Purple, Pink Floyd a dalších, v aranži pro symfonický orchestr, rockovou sekci a vokály.

Účinkující: Filharmonie Hradec Králové/ Friedemann Riehle - dirigent/ Nikoleta Spalasová ,Tereza Hálová , Markéta Poulíčková , Monika Šramlová – zpěv/ Richard Scheufler – baskytara/ František Hönig – bicí/.

Po koncertě bude následovat aukce obrazů malovaných dětmi z Dětského domova Nechanice a díla mistra Jiřího Šindlera, za umělcovi osobní účasti. Obrazy jsou vystaveny od 17. dubna ve foyer FHK. Aukce proběhne po koncertě a platí na ni vstupenky z koncertu.

Pořadatelem akce je Agentura Butterfly Hradec Králové.
Záštitu nad koncertem převzal primátor města Hradec Králové, MUDr. Zdeněk Fink.

Vstupenky: http://hkpoint.cz/rezervace/hall.aspx?eventid=4233

Zdroj: hkpoint.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“