Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Pošlete své tablo a zahrajte si bowling

Hradecký deník stejně jako v loňském roce vyhlašuje soutěž Tablo roku. Své tablo může přihlásit třída, jejíž škola se nachází v hradeckém okrese.

Přihlášení do soutěže je možné pomocí e–mailu. Na e–mail pavel.zeman@denik zašlete fotografii tabla (ve velikosti zhruba 2 MB), krátký popis třídy (název školy, třídy, jméno třídního učitele), kde je tablo k vidění a případně, co vedlo právě k takovému ztvárnění a uveďte kontakt na zástupce třídy, který by s redakcí komunikoval. Jako předmět e–mailu uveďte TABLO ROKU. Hlasování o Tablo roku bude probíhat na webových stránkách Hradeckého deníku. Třída, jejíž tablo obdrží nejvíce hlasů, vyhrává bowling na celý večer zdarma a občerstvení v hodnotě jednoho tisíce korun v restauraci Pod strání (www.podstrani.cz). Svá tabla můžete zasílat od dnešního dne. Hlasování začne prvního května a skončí poslední den v měsíci.

Zdroj: Hradecký deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“