Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Umělecko-mediální festival KUMF letos s Václavem Titelbachem

Již třetí ročník Krkonošského umělecko-mediálního festivalu KUMF, který pro mladé nadšence tradičně připravuje tým okolo krkonošského rádia Kulíšek, který také stojí za Krkonošským turistickým vysíláním na internetu. Akce se uskuteční ve vrchlabském kulturním domě Střelnice.

Festival proběhne o víkendu 16. a 17. dubna. Letos organizátoři rozšířili téma oborů a k rozhlasovému a zpravodajskému vysílání, tanci, filmovému štábu či k fotografování, přibude nově také loutková dílna a tiskové středisko povede šéfredaktorka Krkonošského deníku.

Na III. KUMFU se mimo jiné představí oblíbený sportovní moderátor nejsledovanějších televizních novin na TV Nova, VÁCLAV TITTELBACH. Ten se zhostí nedělní besedy s dětmi a poté uvede tradiční gala program, kde přítomní předvedou naučenou víkendovou práci v dílnách.

Aktuální informace zájemci najdou na www.kumf.cz

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“