Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Karnevalový rej v Dolním Lánově

V duchu 60. let se ponese dospělácký Karnevalový rej, který odstartuje 12. března v Kulturním domě v Dolním Lánově novou tradici pomalu zanikajících společenských radovánek.

"Pro první ročník Karnevalu jsme zvolili téma podle úspěšného českého filmu Pelíšky - aneb Taková byla léta šedesátá... na která už dnes naštěstí můžeme vzpomínat s úsměvem," říká Vladimír Paulů z pořádající agentury P. Production. Vítány jsou převleky a masky všeho druhu - nejlépe však ve stylu šedesátých let, která si ještě někteří jistě živě vybaví, a možná i v šatnících objeví oblečky či jiné doplňky přímo z té doby. Stylové karnevalové propriety budou případně k zakoupení na místě.

Od 14 hodin si na tradičním Dětském karnevalu zadování nejmenší. Připravena je pro ně diskotéka a zábavné hry o ceny a soutěž o nejlepší masky.

Večer ve 20 hodin se rozeběhne dospělácký Karnevalový rej s pestrým programem. Do období 60.let Vás přenese kapela And The End, The Peripeties a populární zpěvačky té doby vám předvede skupina Travesti show.

Plakátek na akci naleznete na stránkách http://www.okolohradce.cz/admin/data/clanky/obrazek_6716.jpg

Zdroj: Okolohradce.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“