Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Taneční show v Kuklenách

ákladní škola v Kuklenách se rozhodla uspořádat pro žáky i pro veřejnost taneční soutěž Stardance Kukleny.

Soutěž se bude konat ve čtvrtek 3. února ve velké sportovní hale ZŠ Kukleny. Od 9 a od 11 hodin se uskuteční školní kola a od 17 hodin finále pro širokou veřejnost. Soutěžit budou žáci školy. Program bude skutečně pestrý, zájemce čeká hip hop, balet, streetdance, latinskoamerické tance, aerobik, gymnastika či tanec ve stylu Michaela Jacksona.

Těšit se můžete také na profesionální čísla. Účast přislíbil Aerobik club Hip Hop pod vedením Gabriely Baškové, jehož členkou je i žákyně školy Kristýna Dvořáčková. Dalším hostem bude Eliška Rufertová, která se stejně jako žákyně školy Aneta Hrobařová, věnuje baletu. Obě tančí v souboru Balet HKH Vlaďky Hrbkové.

Zdroj: Hradecký deník
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“