Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Královéhradecký kraj láká turisty na Staroměstském náměstí

„Vše co hledáte, najdete u nás…“ aneb Královéhradecký kraj se představuje.

V informačním centru agentury CzechTourism na Staroměstském náměstí v Praze se ve dnech 18. – 22. 8. 2010 uskuteční prezentace turistické nabídky Královéhradeckého kraje.

Přijďte v horkých letních dnech na osvěžující koktejl namíchaný z těch nejkvalitnějších turistických ingrediencí a seznamte se s širokým spektrem nabídky jednoho z nejrozmanitějších krajů České republiky na vlastní kůži! Přijďte ochutnat tradiční Hořické trubičky, vynikající medovinu z Krkonoš nebo třeba koláčky z Orlických hor. Vyfoťte se s císařskými vojáky z pevnosti Josefov, nechte se podmanivou hudbou vtáhnout do doby středověku, zbavit se stresu při indické masáži hlavy nebo se přijďte přesvědčit o tom, že had vůbec není slizký. Představte svým dětem Rumcajse s Cipískem, ukažte jim, kde vládne spravedlivý Krakonoš a odneste si s sebou domů tipy na výlety pro celou rodinu.

Více informací o jednotlivých akcích naleznete v letáku na http://www.kr-kralovehradecky.cz/assets/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality/letacek.pdf

Zdroj: Královéhradecký kraj
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“