Informační centrum pro mládež mladým lidem a pracovníkům s mládeží zdarma poskytuje informační a poradenské služby z oblastí týkajících se mladých lidí (vzdělávání, práce, cestování, volný čas, sociálně patologické jevy, občan a společnost, mládež a EU)

Seminář pro podnikatele v ubytovacích a stravovacích službách

Pro začínající provozovatele ubytovacích a stravovacích zařízení připravuje Královéhradecký kraj seminář, který poskytne ucelené informace k podnikání v oblasti cestovního ruchu. Seminář se uskuteční v úterý 21. 9. 2010 od 8:00 do 18:30 v Regiocentru Nový Pivovar v Hradci Králové a je zdarma.

Tento krátkodobý intenzivní kurz je určený především pro provozovatele penzionu, menšího hotelu nebo jiného rodinného typu ubytování, případě pro podnikatele, kteří v oboru ubytovacích a stravovacích služeb chtějí začít.

Účast na semináři je v rámci podpory podnikání plně hrazena Královéhradeckým krajem.

Uzávěrka přihlášek: 13. 9. 2010.

Bližší informace, program semináře a přihlášku naleznete na http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/krajsky-urad/cestovni-ruch/*kopie-1:-seminar-pro-podnikatele-v-ubytovacich-a-stravovacich-sluzbach--37415/

Zdroj: www.kr-kralovehradecky.cz
ICM je spolufinancováno sdružením YMCA, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Královéhradeckým krajem a Městem Hradec Králové

YMCA, MŠMT, Královéhradecký kraj, Město Hradec Králové

YMCA v ČR je držitelem titulu „NNO uznaná MŠMT pro práci s dětmi a mládeží“